pátek 25. února 2022

Jednodenní únorová výprava do Klince

 

BRUM – Jednodenní výprava 39. oddíl Ohrobeckých Medvíďat

Pojedeme do lesů kolem vlakové zastávky v Klinci, budeme si hrát a na ohni opékat donesené jídlo. Budeme celý den venku, je tedy třeba, aby byly děti důkladně oblečeny a obuty. V případě velmi nepříznivé předpovědi počasí (vytrvalý déšť nebo celodenní mráz) bychom dali den předem vědět, že pojedeme na výlet do centra Prahy spojený s návštěvou muzea.

 

KDY: sobota 26.2.2022

SRAZ: 9:00 u klubovny

NÁVRAT: 16:00 nádraží Vrané nad Vltavou

ZODPOVĚDNÁ OSOBA: Kristina Bardová - Mýval (732 748 356)

CO S SEBOU: krojové triko, velmi teplé oblečení, pevné boty vhodné pro chůzi v terénu, jídlo a teplé pití v termosce na celý den, buřt (nebo chléb nebo jablko nebo cokoliv jiného) na opečení na ohni, roušku do vlaku

KPZ  = krabička poslední záchrany je pro nás klidně kapsička či větší, ale dobře skladná umělohmotná krabička, která obsahuje: kopii kartičky pojišťovny, papírek s adresou a telefonem na dva rodiče nebo minimálně dvě jiné osoby, kterým se má volat v případě nouze, názvy a rozpis braní osobních léků, 50ti korunu, dva listy papíru, tužku a propisku, uzlovačku, balíček papírových kapesníčků, zavírací ostrý nůž a jakékoliv drobnosti, co mohou být k užitku, např. náplasti, jelení lůj, spínací špendlíky, jehla a nit atd. (s množstvím nepřehánějte). KPZ je třeba po každé akci zkontrolovat a doplnit !!!

Účast, prosím, potvrďte do 13.2.2022 Mývalovi na telefon 732 748 356 nebo mail kristina@barda.cz.