neděle 19. dubna 2020

"Schůzka na týden 20.-27.4.

Ahoj světlušky,
díky moc, že se se mnou "scházíte" ve středu, jo moc fajn vás zase "vidět". Počítám s tím, že se zase sejdeme. Kromě toho máme pro vás nachystanou další bojovku v lese, viz mail od Kotěte níže. A pak by bylo určitě moc fajn si trošku procvičit nějaké šifry. Přidávám tedy morseovku a krátkou zprávu, schválně, kdo jsi vyluštíte :-) a pošlete mi odpověď.
Týna
.-/..../-/.---//.../...-/./-/.-../..-/.../-.-/-.--//-.-/-/./.-./-.--//-.../---/-..//.../...-/./-/.-../..-/.../-.-/---/...-/.../-.-/./..../---//--../.-/-.-/---/-./.-//.--./.-/-/.-./..//-.-//.--./.-./.../-/..-//..-/-.-/.-/--../---/...-/.-/-.-./-.-/..-//
Šifrovaná hádanka - řešení | i60.cz


Zdravím, 
máme přichystanou alternativní výpravu. Bude aktivní ode středy do neděle. Jedná se o 10 stanovišť na trase okolo Károva. V příloze je plánek s přibližným umístěním stanovišť, pro jistotu přidávám i trasu vyznačenou na Mapách, nicméně body v ní nejsou ve správném pořadí ani počtu, nezná totiž některé naše cesty: https://en.mapy.cz/s/mojavumotu, nicméně jako poslední záchrana by měla stačit (kdyby ne, neváhejte mi zavolat na tel.731165604).  Na každém stanovišti je umístěn leták s fotkou a popisem nějakého zvířete ze seznamu napsaném na plánku. Úkolem je si popis přečíst a přiřadit ho k určitému druhu. Stanoviště jsou číslovaná, ale není problém je jít i v opačném směru. Současně jsou v plánku u každého bodu napsány krátké úkoly, které si můžete během cesty splnit (i kdyby se Vám třeba nepodařilo stanoviště najít).
Snažili jsme se letáky umístit viditelně, takže jsou doufáme lehko k nalezení. Nicméně jsou tím pádem i trochu "na ráně". Pokud byste některý nenašli, dejte mi prosím vědět a já se ho pokusím v co nejkratší době doplnit. 

Doufám, že si výlet užijete, budeme rádi, když nám pošlete zpětnou vazbu.
Hezký den
Kotě